Foredrag

Tilbud om forfatterarrangement

med Andrea Hejlskov

 

I foråret 2013 indsamlede hun på rekordtid over 50.000 kr. via crowdfunding til sin nye bog ”… Og den store flugt”. Den 27. august 2013 optrådte hun live på den nye TV2 Fri og derefter i en lang række andre medier, herunder Alt For Damerne og Radio 24/7 mfl.

 

Den 5. november 2013 udkom så hendes beretning om sin og familiens flugt fra ”civilisationen” til en øde skov i Sverige – i starten uden nogen form for moderne bekvemmeligheder. Historien er temmelig provokerende for mange; for kan man virkelig vende ryggen til civilisationen, og giver det overhovedet mening, hvis vi alle sammen flyttede langt ud i skoven med tre små børn uden elektricitet og vand?

 

Bogen har fået en begejstret modtagelse hos læserne, og tilmed flere gode anmeldelser. Andrea Hejlskov er derfor parat til at møde sine læsere - og andre interesserede - over det ganske land ved forfatter-arrangementer, hvor hun fortæller om sit og familiens projekt – og giver smagsprøver fra bogen.

 

Derfor kan Limfjordsforlaget hermed tilbyde et foredrag af Andrea Hejlskov af ca. 2 timers varighed – eftermiddag eller aften.

Booking af foredraget kan ske ved henvendelse til forfatteren på mail.

Andrea Hejlskov har tidligere fået udgivet “Lokes høj” (People´s Press), “Andrea Hejlskov - en Facebook biografi” (L&R) og en række SMS-digtsamlinger (SMS Press) ligesom hun er en ivrig blogger med mange følgere.

 

Limfjordsforlaget blev etableret i 2012 af journalisterne Jeanette Lund, tidligere nabo til Andrea Hejlskov på Limfjordsøen Mors, og af Jens Utoft, Skive, i forbindelse med udgivelsen af deres fælles portrætbog ”Egon”, der nu har solgt i 2300 eksemplarer.

 

Venlig hilsen

 

Limfjordsforlaget I/S

 

_______________________________________________________________________________________

 

Limfjordsforlaget • Åstien 3 • DK 7800 Skive • tlf. +45 4046 8666 • mail@limfjordsforlaget.dk