Kvinde kend din karat


Bogen "Kvinde kend din karat" henvender sig til kvinder 50+. Budskabet er, at det er vigtigt at planlægge den tredje alder, så livet udfolder sig efter målgruppens ønsker og dermed leve et godt liv. Mange oplever forvirring og usikkerhed, når de nærmer sig alderen, fordi de begynder at føle sig usikre i forhold til deres identitet.


Er jeg nu pensionist? Og hvad handler det om? Det er vigtigt at identificere følelser, værdier og holdninger i forhold til det meningsfulde liv, der handler om både individuelle, familiemæssige, sociale og samfundsmæssige spørgsmål. Bogens temaer er inddelt, så der er spørgsmål til refleksion.


Spørgsmålet er så, hvad det gode liv er? Forfatterne har selv været igennem processen med at tænke identitet, alder og tilværelse sammen, så livet udfolder sig efter deres ønsker. Den proces ønsker de nu at formidle til andre, der ønsker at levet et meningsfuldt, værdigt, indholdsrigt og aktivt liv. Det er også vigtigt for samfundet.


Forfatterne tilbyder at holde kurser i at skrive erindringer og at holde seminarer om, hvordan de kan hjælpe andre at finde en vej ind i det gode og aktive liv som senior. Desuden tilbyder de at holde foredrag om bogens temaer og besøge boghandlere.


Bogen kan købes i de fleste boghandler og hos saxo.com.


Om forfatterne

Jytte Lund Larsen (13.07.1951) er uddannet folkeskolelærer, cand. pæd. i tysk, pædagogik og psykologi, overbygning sidefag i psykologi, HD i organisation, co-active coach, cpcc, hypnoterapeut (certificeret), journalist (DJ) og forfatter. Hun har undervist på universitet i tyske discipliner, seminariet i tysk og sprogmetoder, folkeskole og handelsskole i en række fag, gymnasialuddannelse i tysk, dansk og psykologi og fokus på sårbare elever.


Bodil Johanne Jørgensen (30.12.1949) er uddannet revisor samt skatterevisor med mastereksamen i skatteret, coach og terapiuddannelse. Hun har uddannet folk i coaching i eget regi i mere end 10 år og haft rådgivningsvirksomhed siden 1992. Hun er eventyrer, globetrotter og forfatter og har international indsigt. Hun har rejst i 116 lande, holder rejseforedrag og skriver artikler.


Hvad mener du om bogen?


Når du har læøst bogen "Kvinde kend din karat" kan du skrive dine kommentarer og diskutere med andre læsere på denne blog.


Husk at angive dit navn øverst.